BUTIKEN i Bredsjö

Tavlor, kartor, reklam, skyltning och tapeter


Tavelmannen har sedan 1994 tillverkat tavlor till bl.a. hotell, restauranger och privatpersoner. Vår mest kända kund är O'Learys Sportsbar. Just nu finns vi i "tavelfabriken" i Bredsjö och vi öppnade 13 december en butik i det före detta badhuset mitt i byn mitt emot Bredsjö Herrgårdar. Till butiken kan Du komma med din idé. Vi gör endast specialgjorda mindre upplagor men kan hjälpa dej att beställa större upplagor från våra kollegor.


Prislista hittar du nederst på denna sida.

 

Banderroller, vepor och andra stora utskrifter

Banderroller, vepor, rollups och andra stora utskrifter. Vi har även ställningarna till rollups och bannerstands.


Tips: Var ska bandrerollen sitta? Hur stor behöver texten vara för att läsas på långt håll t.ex. när man kör förbi i bil? Mät på någon annans skylt med samma läsavstånd. Det ska oftast vara mycket större än man tror.


All Weather Soft Map

Vår senaste produkt och den vi kanske älskar allra mest är en kartprodukt som vi trycker på ett mjukt supertåligt, behagligt, lätt och väderbestängigt material. Aldrig mer veck som går sönder och stela plastade kartor som är otympliga att hantera. Knöckla ihop den som du vill, ha den som regnskydd eller varför inte som duk (ja du kan spilla och torka av!). För någon extra 100-lapp så får du dessutom välja vilket centrum du vill ha. Baserat på Lantmäteriets terräng- och fjällkartor.Bildtapeter med egna motiv

Kom med ett foto på din favoritutsikt eller något annat som du vill ha som fond i ditt rum. Kanske en medaljongtapet med infällda bilder på ditt eller barnens favoritdjur? Vi har även bilder på tegelstens- och sinnerstensmurar som enkelt kan skapa stämning i ett rum.


Flyttbara tapeter med egna motiv

Samma som ovan med denna tapet kan du ta ner utan att påverka underlaget där den satt. Om du är riktigt försiktig kan du flytta den till en ny plats. Något att överraska med på femtio-årskalaset eller firmafesten? Specialanpassa ditt kontor utan att det blir problem när du slutar/flyttar.


Ramning

Vi har ett jättesortiment av ramlist och hittar den perfekta till inramningen till det mesta. Till mycket konkurrenskraftiga priser.


Visitkort i mikroupplagor

Känns det fel med en beställning på 500 visitkort bara för att det blir billigt per styck? Är du osäker på vad du vill ha med på korten och vill testa i en mikroupplaga?

Kom till butiken och få hjälp med layouten! 21 visitkort i färg som du får med direkt.


Broshyrer, affischer och utskrifter i mikroupplagor

Känns det fel med en beställning på 200 affischer bara för att det blir billigt per styck? Behöver du ändra då och då i dina broschyrer? Gör en mindre upplaga. Inga start- och dolda avgifter.


Badges/pins och kylskåpsmagneter

Badges kan vara bra reklam för mindre events eller vara en kul grej på bröllop och fester. Specialgjorda kylskåpsmagneter är bra presenter.


Lokalhistoriska kartor

Kom till butiken och skriv ut historiska kartor över din gård eller by och få den uppspänd på duk eller ramad. Utskriften kan du normalt få direkt. 


Inga start- och dolda avgifter.

Har du frågor kan du nå oss fliken KONTAKT


En prislista kan du ladda ner genom att klicka HÄR (PDF-fil) Senast uppdaterad 2018-05-02Uppdaterad 2018-05-02